| Autor | Zpráva |
|---|---|
| Anonymní | # Zasláno: 4 Zář 2008 22:28 Citát Dobrej večer... má tu někdo problém, že mu AVG Free verze 8.0169 detekovalo trojana Startpage.CZA? Šel do trezoru, ale vzápětí se zbláznil celej počítač včetně AVG,firewallu, exploreru, automatických aktualizací a skoro všeho dalšího, a začalo to samo od sebe restartovat, což dělá celej den opakovaně, pokud se počítači cokoli zrovna nelíbí - nová www stránka, cd, fleška.. což je zásadní problém. Na zahraničních forech jsem našla pár stížností, že to je možná další avgčkovská False Positive.. .paranoidně nalezený nepravý virus... ale že by nepravej virus způsobil tak brutální nestabilitu systému? Leda že by bylo nabouraný celý AVG, který jede neustále - a chyba v něm shazovala zbytek windows... Máte někdo podobný nebo stejný problém, a jak to řešíte? Nějak si už nevím rady a odinstalovat kompletně AVG se mi zatím nechce, nechávám si to jako krajní variantu... :) Dík moc za veškerý zkušenosti a rady.. Teri (tersir@centrum.cz - pokud budete odpovídat na tenhle příspěvek, mohli byste mi prosím kopii poslat mailem? Dík moc...) |

1510 Kč
1359 Kč (10%)

1584 Kč
1188 Kč (25%)

1307 Kč
1176 Kč (10%)

1240 Kč
1116 Kč (10%)

1199 Kč
1199 Kč (0%)