| Autor | Zpráva |
|---|---|
| jobat | # Zasláno: 3 Led 2010 12:01 Citát Pokud nejste IT, nebo velice zkušení s PC, což jsem já, doporučuji nekupovat NORTON. Měl jsem koupenou licenci pro 3PC, dnes mi nejde ani jedna ochrana. Jakmile přeinstalujete Windows, nemáte šanci znovu nainstalovat, zablokují Vám přístup k licenci z neznámých důvodů. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem si koupil další na jeden PS, zničila se graf. karta, v servisu udělali novou istalaci Widows a byl jsem bez AV. To se stalo z různých důvodů i na ostatních, teď mám AVG a funguje. Norton to přehání s ochranou svých aplikací. Jsem antipropagátor Nortonu. Bůh Vás ochraňuj před Nortonem. |
| Anonymní | # Zasláno: 8 Led 2010 08:53 Citát Přeji hezký den, 1. když chcete Norton dát na jiné PC, musíte jej nejprve odinstalovat, aby se licence uvolnila k dalšímu použití 2. pokud se Vám podaří to co se Vám podařilo a licenci si smažete, tak kontaktujte technickou podporu na www.AntiviroveCentrum.cz kde to umí vyřešit (sám jsem udělal stejnou pitomost) 3. Poslední dvě verze Nortonu - tzn. 2009 a 2010 jsou velmi rychlé a jedná se o kvalitní antivir. Ale pokud jste spokojen s AVG tak proč ne? Každý antivir má svého zákazníka. Jak Norton, tak ESET či Kaspersky nebo AVG. Volba je vždy na Vás. Martin Kubečka technická podpora www.AntiviroveCentrum.cz |
| Anonymní | # Zasláno: 15 Bře 2010 19:23 Citát měl by jste se naučit zachazet s takovym softwerem |
| Anonymní | # Zasláno: 4 Říj 2010 16:43 Citát Souhlasím s jobat. Nortona jsme dostali jako dárek k notebooku. Jsem s ním hrubě nespokojená! Každý den stahuji alespoň 2 hodiny aktualizace. Dnes jsem je stahovala neúspěšně 16x! Ať si stáhnu jakýkoliv dodatek pro ruční aktualizace tak nefunguje. A navíc podpora je pro nás lidi, kteří nevládneme angličtinou, naprosto nedostupná. Mé zkušenosti s PC jsou na slušné úrovni a nedokážu si představit co by dělali lidé, kteří jsou rádi, že počítač zapnou a můžou jít brouzdat na internet. Takoví lidé spoléhají na to, že když si něco koupí tak to bude fungovat což se o Nortonovi říct nedá. Od Nortonu ruce pryč a kdyby mi nebylo líto roční licence tak je dávno odinstalovaný. |
| kolikmarek | # Zasláno: 3 Úno 2011 10:52 Citát Nortona jsem užíval několik let,přeinstalace win.není vůbec žádný problém,u nortona pokud jste reg.máte stále uložená svá sér.čísla a licence,dodnes kdykoliv se přihlásím najdu lic.z několika let nazpátek,vlastně všechny.Takže nevím očem je tu řeč.Já bojkotuji norton,avg, a nod z ůůplně jiných důvodů.Proč jsem Tyto tak dokonalé AV přestal zcela používat je to ,že žerou skoro polovinu sis.prostředků kolik vlastně využívá třeba win7.Mám poměrně slušnou sestavu PC ,ale když start WIN. se díky AV prodlouží dvakrát a jen samotné otevírání složek je dvakrát tak delší mě prostě štve.Začal jsem používat AV od Win.a jsem spokojen nad míru,plní svou práci stejně je zdarma a není náročný na Win A PC.Berte to jen jako podnět k zamyšlení,pokud to odzkoušíte nic tím neztratíte a budete nadšeni jako já. |

1510 Kč
1359 Kč (10%)

1584 Kč
1188 Kč (25%)

1307 Kč
1176 Kč (10%)

1240 Kč
1116 Kč (10%)

1199 Kč
1199 Kč (0%)